Taikuutta yksityistilaisuuksiin

Onnistunut ohjelmavalinta on usein ikimuistoisen juhlan salaisuus, johon kannattaa panostaa.

Taikuri Risto Leppänen tuo vankalla kokemuksella taikaviihdettä myös häihin ja merkkipäiville. Hauska ja hämmästyttävä ohjelmanumero nostaa tilaisuuden tunnelmaa ja vapauttaa ilmapiirin.

Taikuri voi tilaisuutenne luonteesta, vieraiden määrästä ja pitopaikasta riippuen esiintyä kaikille kerrallaan tai tehdä lähitaikuutta yleisön joukossa kierrellen.

Katso tästä mitä asiakkaat sanovat esiintymisistä.

Stand Up -taikuus

Mitä saadaan, kun yhdistetään lavataikuus ja komiikka?

Ihmetystä ja iloa samassa paketissa. Huumorilla höystetty ja mukaansatempaava esitys yleisöstä poimittujen avustajien tähdittämänä saa katselijansa viihtymään ja uppoutumaan taikuuden ihmeelliseen maailmaan.

Stand up -ohjelma voidaan esittää sekä pienemmissä, että suuremmissa useiden satojen vieraiden tilaisuuksissa. Hääparia tai päivänsankaria voidaan toivomuksen mukaan huomioida ohjelmassa erityisellä tavalla. Ohjelman pituus 15-40 minuuttia.

Lähitaikuus

Ihmeitä aivan silmienne alla...

Close-up- eli lähitaikuus on erilainen ja toimiva viihdyttämisen muoto, jossa taikuri esiintyy pienille ryhmille kerrallaan. Ihmeet tapahtuvat aivan katsojien silmien alla, usein jopa heidän omissa käsissään. Lähitaikuus toimiikin parhaimmillaan todellisena jäänmurtajana, joka antaa koko seurueelle yhteisen puheenaiheen. Lähitaikuus on luonteeltaan erittäin joustavaa, koska se tapahtuu kaiken muun ohessa.

Katso esittelyvideoilta millaisia reaktioita Risto Leppäsen taikuus ja komiikka herättävät ja pyydä tarjous ohjelmasta juhliinne.