Taikuutta liikeyrityksille

Tilaisuuden energiatasoa nostavaa ohjelmaa, joka jättää yrityksestänne ainutlaatuisen ja nuorekkaan muistijäljen.

Risto Leppänen on tilannetajuinen ammattiesiintyjä, ja satojen yritystilaisuuksien kokemuksellaan varma valinta, joka saa Sinut järjestäjänä näyttämään hyvältä.

Katso tästä mitä asiakkaat sanovat esiintymisistä.

Risto Leppänen Magicomedy Show

Lavataikuus ja vuorovaikutteinen komiikka lyövät kättä...

Nykyaikainen taikuus ja poikkeuksellinen kyky lukea ihmisiä kohtaavat lennokkaan komiikan. Hämmästyneitä ilmeitä ja hersyvää naurua kirvoittava Show on mainio asiakas- ja henkilöstötilaisuuksien tunnelmankohottaja vuosijuhliin, koulutuspäiville, lanseerauksiin, kick-offeihin, rentoihin illanviettoihin jne.

Vauhdikas esitys yleisöstä poimittujen avustajien tähdittämänä saa vieraanne viihtymään; hyvällä maulla. Ohjelman kesto 15-40 minuuttia. Showhun voidaan upottaa yrityksenne inside-vitsejä ja viittauksia tiettyihin henkilöihin, jolloin lopputulos on personoitu ja todella yllättävä.

Tarvitsetko myös edustavan juhlatilan?

Lähitaikuus

Ihmeitä aivan silmienne alla...

Close-up- eli lähitaikuus on henkilökohtainen ja joustava viihdyttämisen muoto, jossa taikuri esiintyy pienille ryhmille kerrallaan. Vieraanne näkevät miten helposti ajatuksia luetaan, ihmismieltä ohjataan ja taikuus tapahtuu usein jopa heidän omissa käsissään. Kokemus antaa kaikille yhteisen puheenaiheen ja edistää verkostoitumista. 

Ohjelmien yhdistelmä

Paras tulos saavutetaan kokonaisuudella, jossa lähitaikuus ja Show esitetään samassa tilaisuudessa. Taikuri kiertää ensin yleisön joukossa viihdyttämässä, herättäen keskustelua. Yleisö on samalla lämmitelty kaikille yhteisesti esitettävään Showhun, joka nostaa tunnelman korkealle.

Tutustu yritysasiakkaiden antamiin suosituksiin.

Katso myös esittelyvideoilta millaisia reaktioita Risto Leppäsen taikuus ja persoonallinen esiintymistyyli herättävät.

Pyydä tarjous